zaterdag 6 februari 2010

Verslag dag 2 groep 2

Na de 1ste nacht in Haussportland werden wij op tijd gewekt om het 1ste ontbijt te nuttigen.
We gingen ook weer vroeg naar de piste om onze ski kunsten te verbeteren.
De sfeer in de bus was weer geniaal en dat kwam door de vele liedjes die we door de bus heen zongen, sommige mensen hadden nogal slaap te kort en gingen in de bus nog even slapen.
Eenmaal bij de piste aangekomen haalden wij onze spullen weer uit de container.
Na een korte warming-up van Durk gingen wij met ons groepje op pad, de een weer naar de makkelijkste piste en de andere begon weer bij de wat moeilijker piste.

Rond het middag uur werden de groepjes verwacht bij de apres skihut om daar de zelf gemaakte lunchpakketten te eten. Toen het laatste hapje brood achter de kiezen was, gingen we weer de hoogte opzoeken. Tot een uur of 3, half 4 werd er geskied, om daarna de apres skihut met de hele club op te zoeken. Een paar biertjes en een cola gingen als water naar binnen en met de Oostenrijkse dj werd het een groot feest.

De busreis naar het hotel verliep niet zonder slag of stoot, iedereen was moe en had weer behoefte aan een goede maaltijd die weer verzorgd werd door de horeca mensen (groot compliment voor deze mensen).
Het eten was snel op en we maakten ons op voor een bonte avond wat een groot spektakel werd. Na het gezang staken de groepjes nog eens bij een om nog een laatste drankje te nuttigen en vervolgens hun bed in te duiken!

Tayler, Joey, Tom, Rutger, Stefan H, Stefan J, Mitchell en Merijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen