vrijdag 5 februari 2010

Verslag dag 1 groep 2

Vandaag was onze “eerste” dag skien. Wij werden 's ochtends met onze groepjes naar de kinderen piste gebracht om daar de basis technieken te leren van skien zoals de pizza punt, balanceren op de skies en de skies sturen naar de richting waar je heen wou.

Na de kinderen piste en na heel wat oefenen mochten we op de blauwe piste onze net aangeleerde vaardigheden uitproberen, deze piste was voor ons groepje een hele uitdaging maar uiteindelijk kon iedereen goed meekomen op deze piste op een paar valpartijen na.

Toen we klaar waren met skien mochten we met de hele groep apres skien in de blokhut.
Dit was echt heel gezellig. Er werd gedanst, geschreeuwd en uiteraard werd er genoten van een lekker biertje of wijntje.

Eenmaal terug in het hotel moesten we alle skischoenen opruimen en mochten we daarna ons lekker opfrissen, om daarna te gaan eten.

Na het eten hadden we het sneutje van de dag en de topper van de dag uitreiking! De uitleg is heel simpel: de sneutje van de dag is degene die het meeste pech had onder het skien, enkele voorbeelden van deze dag zijn: tegen een boom aan skien, met je tas vast zitten aan de skilift en dan een gratis rondje van de zaak krijgen. Dan spreekt de topper van de dag voor zich degene die zo goed zijn best heeft gedaan en heel gemotiveerd was om het skien onder de knie te krijgen kreeg de eer om de topper van de dag te zijn.

's Avonds hebben we met z’n allen nog even na gezeten, en daarna ging iedereen op bed.
Volgende weblog komt morgen, Veel lees plezier Groetjes van:

Stephan Postma,Chantal Faber,Mylene Hopman, Samer Madlhoom, Stephan, Mike en Janita (onze Ski lerares).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten